Tenuta San Giorgio, Brunello di Montalcino Ugolforte 2016

399.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Tenuta San Giorgio, Brunello di Montalcino Ugolforte 2016

Tenuta San Giorgio, Brunello di Montalcino Ugolforte 2016

Om produktet

Her får du en Brunello di Montalcino Ugolforte fra San Giorgio i den populære årgang 2016. Allerede i duften bliver du mødt af forførende noter af friske kirsebær, blomster og violer. Brunello virker allerede meget elegant i næsen, hvilket kun understreges af smagen. Vinen balancerer pænt i munden med bløde tanniner og god frisk frugtsyre. Igen er der noter af moden rød frugt og en underliggende note fra den lange tønder aldring. En god kamp for vildt og kalvekød.

Den røde vin er lavet af Sangiovese Grosso fra San Giorgios egne marker. Alle druer høstes manuelt, og vinfremstilling finder sted i ståltanke for at bevare så meget af den karakteristiske druekarakter som muligt. Vinen ældes derefter i 1 år på franske egetønder, hvoraf 30% er nye, inden den ældes i 2 år på store slovenske egetønder, indtil den aftappes i vingården.

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Mild ost
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.