5.0
af 1 anmeldelser

Vaona, Paerno Amarone Classico Della Valpolicella 2018

379.00 kr
v/1 stk: 379.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Vaona, Paerno Amarone Classico Della Valpolicella 2018

5.0
af 1 anmeldelser

Vaona, Paerno Amarone Classico Della Valpolicella 2018

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Mørkt kød
Kraftig ost
Simreretter
Vildt

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser
Amarone er altid godt
Lars Bech Hansen -.
2023-04-30

Om produktet

Ultraklassisk Amarone, hvor de modne, røde kirsebær har en sødmefuld undertone og hvor krydrede lag af varme krydderier og tørret frugt bølger frem og tilbage. I 3 måneder efter høsten får druerne lov at tørre i træbakker, som koncentrer og forstærker smagen - og efterlader en intens og kraftig druesaft som bliver til den magiske drik Amarone. En langsom maceration og gæring giver masser af frugtig intensitet og den sidste finesse bliver tilføjet af hele 30 måneder på fad. Og slutresultatet er ikke til at tage fejl af - det er Amarone lige som det skal være.

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.