Vivanco, Vivanco Brunes 2019

Spar 80.00 kr.
149.00 kr.
Før 229.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Vivanco, Vivanco Brunes 2019

category label Øko

Vivanco, Vivanco Brunes 2019

Serveringsforslag

Lyst kød
Mørkt kød
Vildt

Om produktet

Denne imponerende 2019 Vivanco Brunes er Rafaels første vin i den nye kategori ”Vino de Municipio”, som er niveauet lige under Single Vineyard i Rioja. Alle druer skal komme fra den lille landsby Briones og skal vinificeres og tappes i samme by. 2019 årgangen er fremragende og de 90 % Tempranillo og de 10 % Maturana er alle certificeret økologisk og i tilgift er vinen også vegansk. Druerne er håndhøstede i 1. halvdel af oktober og efter vinifikationen lagrer 2/3 af vinen på franske egefade i minimum 12 måneder, hvorefter vinen flaskelagrer mindst 9 måneder inden den frigives.

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.