Weingut in den Zehn Morgen, Kreuznacher Pinot Noir rosé 2021

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Weingut in den Zehn Morgen, Kreuznacher Pinot Noir rosé 2021

category label Bland 6 - Spar 10%

Weingut in den Zehn Morgen, Kreuznacher Pinot Noir rosé 2021

Om produktet

I glasset viser Kreuznach Pinot Noir Rosé 2019 en intens laksefarvet vin med en let rubinrød refleks. Allerede i duften kan man mærke, at der er tale om en behagelig frisk og ret krydret rosé, der kombinerer drikkeglæde med kompleksitet. Man noterer sig søde og sure kirsebær, såvel som røde ribs og rabarber.

I smagen på denne læskende Pinot Noir Rosé fornemmer man en meget let sød frugt af vilde hindbær, men denne modne frugt er på ingen måde det afgørende element. Det er snarere de krydrede og tørre noter, der minder om tørt træ, der gør vinen kompleks og gør den til glimrende akkompagnement til mad. Samtidig sikrer den friske syrestruktur og den elegante frugt stor drikkeglæde.

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Vegetarretter
Hygge- & terrassevin

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.