Ca d'Gal, Moscato d'Asti Lumine 2021

149.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Ca d’ Gal Moscato d'Asti Lumine-vin er laves fra husets egne marker, på vinstokke mellem 20 og 35 år gamle.

I vinen finder man aromaer af akacia, der ledsager duft af salvie, rosmarin og moskus, den frugtagtighed, der er perfekt i ganen med en sidste tone af grønt æble, fersken og abrikos.

Med livlige bobler, der aldrig er aggressive, har den en perfekt balance mellem sødme og friskhed.

Moscato ledsager de klassiske desserter lavet med hasselnødder, frugtterter og fløde, men er også perfekt til at tilføje en dejlige bobler til en skål med blandede bær eller en frugtsalat.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter