category label Øko

Caiarossa, Essenzia di Caiarossa 2013 Magnum

1,439.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Når kun det bedste er godt nok - Essenzia er som navnet antyder essensen af Caiarossa - det er nemlig den vin de laver, når alt flasker sig som det skal - kun de allerbedste årgang leverer druer, som er gode nok til Essenzia. Der er ikke nogen fast definition på, hvordan Essenzia skal laves - når vejret, druerne og alt det andet går op i en højere endhed, sammensætter vinmagerne en vin, som slår på alle tangenter. Der bliver kun lavet et par hundrede magnum-flasker, som skal gemmes og behandles med tålmodighed. Det er vin med elegance, struktur og balance, som er fyldt med delikate parfumerede aromaer og dyb, dyb frugt.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter