Chateau Grand Rivallon Saint-Emilion Grand Cru 2020

Spar 22% Udløber: 6/30/2024
139.00 kr.
Før 179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Chateau Grand Rivallon Saint-Emilion Grand Cru 2020

Chateau Grand Rivallon Saint-Emilion Grand Cru 2020

Om produktet

Chateau Rivallon ligger i hjertet af Saint-Emilion, tæt på byen af samme navn. Vinen laves på overvejende Merlot samt en lille del Cabernet Sauvignon samt Cabernet Franc. En sammensætning som er klassisk for vinene fra Saint-Emilion. Druerne hentes fra slottets i alt 10 hektar vinmarker som alle høstes manuelt og efter høst og gæring, lagres på små fade (barriques) som traditionen foreskriver det for mange af de store slotte i Bordeau.

2020 årgangen var en årgang med op og nedture, men netop på den højre Bordeaux bred i Pomerol og Saint-Emilion slap man for de store mængder nedbør som var udfordringen i andre dele af Bordeaux i August. Vinene fra Pomerol og Saint-Emilion ser således meget lovende ud i 2020 årgangen og Chateau Grand Rivallon Saint-Emilion Grand Cru er ingen undtagelse. 

Serveringsforslag

Mørkt kød
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.