Denne er ikke på lager i øjeblikket. Få besked når den er her igen
Serveringsforslag
Mørkt kød
Om produktet
Selv om Tour de Pressac er andenvinen på slottet, så hænger den på ingen måde efter sin 'Cru Classé' storebror - her får du nemlig alle de klassiske St. Emilion-smage med mørk frugt pakket flot ind i fad - drikkevenlig og klassisk rødvin. 2016 var en stor, flot årgang i St. Emilion, som virkelig viser Bordeauxs klassiske smage. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas. Drik til klassiske retter med oksekød som fx hel roastbeef.
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.