5.0
af 1 anmeldelser

Manincor, La Rose de Manincor 2022

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Manincor, La Rose de Manincor 2022

category label Øko
5.0
af 1 anmeldelser

Manincor, La Rose de Manincor 2022

Vores vurdering

En delikat, sanseappellerende rosato af høj klasse, med noter af jordbær, hindbær og kirsebær, karakterfuld, tør og med en cremet smagsfylde, der opnås fra lagring på de døde gærceller.

Om produktet

La Rose de Manincor er en rosato, der får sin karakter fra en række forskellige røde druer, dyrket på ejendommens marker i Dolomitterne. 

Vinen fremstilles i små batches gennem Saignèe-metoden – afblødning - hvor en rosato fremstilles som et biprodukt af en rødvin: Druemost til en rødvin gæres på drueskindene og efter 6-12 timers udblødning, lader man en del af mosten løbe naturligt fra - afblødning - og denne most, der har fået farve og sanseproducerende stoffer fra de 6- 12 timers maceration har nu antaget en i dette tilfælde klar dyb laksefarve og gæres nu færdig på åbne trægæringsfade, ved delvis brug af den vilde gær fra drueskindene. 

Resultatet er en delikat, sanseappellerende rosato af høj klasse, med noter af jordbær, hindbær og kirsebær, karakterfuld, tør og med en cremet smagsfylde, der opnås fra lagring på de døde gærceller.

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.