Recchia, Valpolicella Ripasso Masua di Jago 2020

129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Recchia, Valpolicella Ripasso Masua di Jago 2020

Recchia, Valpolicella Ripasso Masua di Jago 2020

Vores vurdering

En fyldig rødvin fra Veneto i det nordlige Italien. Denne vin modtager en andengæring med resterne fra Amaronen, hvilket tilfører den yderligere kompleksitet og fylde. Duften er åben med noter af røde og sorte kirsebær, samt krydrede noter af basilikum. Smagen er fyldig med bløde modne tanniner. Der er intense noter af frugt og en land ren eftersmag.

Om produktet

Masua er en en lille bakketop i dalen ved Negrar by, hvor Recchia har deres vineri. Denne Ripasso er fremstillet på de lokale druer med mest Corvina, samt mindre mængder Rondinelle og Molinara. Ved fremstillingen er en frisk Valpolicella vin lagt på resterne af en Amarone produktion, derved har den fået en andengæring, på Italiensk Ripasso. Det giver tæthed og kompleksitet til vinen.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.