Tolten, Cabernet Sauvignon 2023

Spar op til 33%
Ved 6 stk. 50.00 kr.
Ved 1 stk. 75.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Tolten, Cabernet Sauvignon 2023

Tolten, Cabernet Sauvignon 2023

Vores vurdering

Skøn og saftig cabernet sauvignon fra Chile. Her får druen de solskinstimer, som den har brug for, for at at kunne modne ordentligt, hvorfor resultatet bliver vellykket.

Om produktet

Skøn og saftig cabernet sauvignon fra Chile. Her får druen de solskinstimer, som den har brug for, for at at kunne modne ordentligt, hvorfor resultatet bliver vellykket. Tolten er et glimrende eksempel på en ukompliceret og letdrikkelig cabernet sauvignon, der optræder med sin genkendelige solbær og grøn peberfrugt noter i pardans med vanilje og kokos. Teksturen er blød og juicy med fin syrestruktur og delikate tanniner.  

Serveringsforslag

Krydret mad
Mørkt kød
Kraftig ost
Mild ost

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.