Benvenuto de la Sernai, Mil Piedras Viognier 2019

109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Benvenuto de la Sernai, Mil Piedras Viognier 2019

Benvenuto de la Sernai, Mil Piedras Viognier 2019

Krop Medium
Syre Lav
Stil Tør

Smagsnoter

Grøn frugt
Sten frugt
Blomstret

Om produktet

Helt oppe for føddere af de mægtige andesbjerge ligger Uco Valley - et af de bedste vinområder i Argentina. Her i 1100 meter over havet ligger Vista Flores, hvor druerne til Mil Piedras vine bliver dyrket. Her er klimaet på grænsen til det ørkenagtige, men bjergene og smeltevandsfloderne giver et moderat klima med kolde nætter - som giver en lang sæson og modne druer. Mil Piedras Viognier er hvidvin i den kølige og afmålte stil. Der er masser af dybde, moden frugt og en frisk tone. Forvent masser af elegant frugt som ananas og appelsinskal sammen med en frisk smag af modne drue. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til kylling i mild karry med mangochutney.

Smagsnoter

Grøn frugt
Sten frugt
Blomstret

Fakta

Stil:
Tør
Syre:
Lav
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2019
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Skruelåg

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.