5.0
af 1 anmeldelser

Candidato, Tempranillo Rosé 2023

Spar 37%
Ved 6 stk. 50.00 kr.
Ved 1 stk. 79.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Candidato, Tempranillo Rosé 2023

5.0
af 1 anmeldelser

Candidato, Tempranillo Rosé 2023

Krop Let
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt

Vores vurdering

Gør hverdagen til en fest med en flaske af denne skønhed i køleskabet! Med sin fortryllende lyserøde farve og uovertrufne smag er denne rosévin det ultimative valg til enhver lejlighed. Uanset om solen skinner eller skyerne gråner, er det altid det rette tidspunkt for en god rosé!

Om produktet

Dejlig frugtbetonet rosévin lavet på 100% Tempranillo fra Castilla la Mancha. Duften er indbydende af modne røde bær og farven er flot lyserød. Smagen er medium fyldig og saftbetonet, hvilket gør sig godt til fisk og skaldyr samt bare til at nyde. Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas til lette sommerretter eller bare fordi der altid er en grund til at drikke rosé.

Smagsnoter

Rød frugt

Fakta

Krop:
Let
Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Smagsprofil:
Årgang:
2023
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
12,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
8-10°C

Serveringsforslag

Aperitif
Vegetarretter

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.