4.0
af 2 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Cabernet Sauvignon 2021

Spar 43% Udløber: 8/31/2024
Ved 2 stk. 169.00 kr.
Ved 1 stk. 299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Cabernet Sauvignon 2021

4.0
af 2 anmeldelser

Duckhorn, Decoy Cabernet Sauvignon 2021

Krop Fyldig
Tannin Medium
Syre Medium
Stil Frugtig

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Vores vurdering

"The everyday wine for the well informed" sådan beskriver Duckhorn selv deres Decoy serie, hvilket næsten er en hån mod kvaliteten af vinen. Decoy Cab. er alt andet end en hverdagsvin, snarere en Californisk V8 motor sammensat af North Coast og Central Coast frugt fra nogle af Californiens bedst beliggende marker og efterfølgende fadlagret i 18 måneder på en blanding af 40% nye og 60% brugte franske fade. Resultatet er forførende. Big and bold som kun US Cab. kan være det. Med sine modne chewy tanniner skriger vinen på store bøffer fra grillen. 

Om produktet

Fantastisk Cabernet, hvor druerne fra Sonoma County og Central Coast danner rygraden i vinen. Her er masser af mørk frugt og rige tanniner med et dejligt lag af krydderi, kakao og antydninger af fad. Vinen er rig med duft af brombær, hindbær og solbær med et strejf af rabarber og mokka. 

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Californien, som hver især leverer top-klasse druer.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Frugtig
Syre:
Medium
Krop:
Fyldig
Smagsprofil:
Land:
Underområde:
Sonoma
Årgang:
2021
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
13,90
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød
Kraftig ost

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.