Lothian Vineyards Horny owl Shiraz 2021

Spar 31%
Ved 6 stk. 89.00 kr.
Ved 1 stk. 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Lothian Vineyards Horny owl Shiraz 2021

Lothian Vineyards Horny owl Shiraz 2021

Vores vurdering

Sydafrikansk Shiraz-vin  med klassisk mørk farve og intens aroma, hvor modne mørk frugt skinner igennem med hints af peber og slagterbutik. Moden og drikkeklar - til alt mørkt kød.

Om produktet

Den mørke og rige farve er typisk for Shiraz. Duften er domineret af mørk frugt med antydninger af sort peber og underskov. I munden er der en fornemmelse af mørk chokolade - og afslutningen er ret krydret og tør med hints af tørret appelsin og  sorte bær. Denne vin viser en fremragende balance mellem alle sine elementer. Vinen er overraskende sofistikeret til prisen og vil belønne den kræsne drikker med sin duft, balance og længde.

Druerne er håndhøstet fra en lavtydende Shiraz-mark. Åben gæring ved hjælp af både naturlige og kultiverede gærarter, manuel omrøring  - og efter vinificering lagrer vinen i 11 måneder på franske egetræsfade. The Horny Owl er flasket uden filtrering for at bevare mere smag, hvilket gør den sjov at drikke

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød
Mørkt kød
Simreretter

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.