Roche Mazet Merlot 2022

Spar op til 34.95 kr.
Ved 6 stk. 55.00 kr.
Ved 1 stk. 89.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Roche Mazet Merlot 2022

Roche Mazet Merlot 2022

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Lyst kød

Vores vurdering

Den mørkrøde farve står flot i glasset og afgiver små, lilla reflektioner - man ser med det samme, at det er en fyldig og rund rødvin. Skulle man være i tvivl, så slår duften det fast. Moden, mørk rød frugt med kirsebær og brombær vævet sammen med lidt krydderier og kakao. Det er delikat og frugtmoden rødvin, hvor fløjslbløde tanniner gør den til en fornøjelse at drikke. 

Om produktet

Roche Mazet bruger druer fra store dele af Languedoc og kan derfor sammensætte en ensartet kvalitet år efter år, og vinene er nogle af de mest solgte i Frankrig, hvor de er kendt for den tilgængelige og uforpligtende stil. 

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.