Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2023

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2023

Rose Infinie, Cotes de Provence Rosé 2023

Krop Medium
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Citrus frugt
Rød frugt
Andre krydderier

Vores vurdering

En fortryllende lyserød nuance, delikat aroma og en fortryllende smag af saftige skovbær og forfriskende citrusfrugter - fulgt af en langvarig og tør eftersmag. Dette er luksus-rosé på sit fineste, med evnen til at omvende selv den mest skeptiske rosé-aficionado.

Om produktet

Denne flotte Rosé er lavet af druerne Grenache Noir, Syrah og lidt Rolle. Den besidder en smuk, sart farve og duften er en blanding mellem citrusfrugter, skovjordbær og friske krydderurter.

Smagen er herlig forfriskende, nærmest læskende og har en flot og frisk frugtsyre samt stor aromakoncentration – alt sammen i elegant balance. Det er rosévin i den absolutte luksusklasse og den fortjener således følgeskab af jomfruhummer eller friske fjordrejer.

Server den ved 7-9 °C af almindelige hvidvinsglas, kan også nydes uden mad - men husk altid lette snacks.

Smagsnoter

Citrus frugt
Rød frugt
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Côtes de Provence
Årgang:
2023
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
12,50
Proptype:
Kork
Druer:
Syrah 50%
Rolle 10%
Serveres ved:
8-10°C

Serveringsforslag

Aperitif
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.