Senorio De P. Pecina Cosecha 2022

Spar 23%
Ved 6 stk. 99.00 kr.
Ved 1 stk. 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Senorio De P. Pecina Cosecha 2022

Senorio De P. Pecina Cosecha 2022

Vores vurdering

Cosecha 2021 er Peciñas yngste udtryk. Både hvad angår vinstokkene som levere druerne men også til lagringen. De fuldmodne tempranillo druer (primært) vinificeres og lagres udelukkende på ståltank. Dette gøres for at bevare så meget friskhed og ren frugt som overhovedet muligt. 

Vinen er drevet af sin mørke generøse frugt og tag ikke fejl. På trods af de unge stokke og uden påvirkning fra fadet er der tale om en seriøs vin som både i 2018,2019 og 2020 får 90 point af Tim Atkin. Endnu en bekræftelse af den vedholdenhed og konstante høje kvalitet som kendetegner Peciñas vine.

Du kan med fordel nyde Cosecha 2021 en smule afkølet (ikke kold) som de indfødte selv gør det med de unge vine og server den til gris, fjerkræ og retter med middelhavsurter og Charcuteri

Serveringsforslag

Lyst kød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.