4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Pinot Noir Vom Buntsandstein 2021

219.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Pinot Noir Vom Buntsandstein 2021

4.5
af 2 anmeldelser

Stepp, Pinot Noir Vom Buntsandstein 2021

Krop Medium
Tannin Medium
Syre Høj
Stil Tør

Smagsnoter

Rød frugt
Fad

Om produktet

Gerd Stepp laver tysk pinot noir i moderne stil, med masser af fylde og mørkerød frugt - og Pinot Noir vom Buntsandstein er ingen undtagelse. Enkeltmarksvinen er fra en mark med sandsten som leverer en saftig og koncentreret Pinot Noir. Vinen lagrer i 18 måneder på fad - lidt over halvdelen på nye fade. Her er beviset på, at tyskerne sagtens kan lave velsmagende, moderne pinot noir med masser af dybde. I Pinot Noir Vom Buntsandstein er duften domineret af mørkerøde bær og lidt krydderier, og i munden er vinen ret fyldig. Her er masser af smag af mørke kirsebær ogmodne jordbær, kombineret med lidt lakrids og en god veltilpasset frugtsyre. En velbalanceret vin, som kombinerer friskhed og fylde. Server ved 16°C i store rødvinsglas til elegante retter med fuglevildt - fx til fasan eller vagtel, gerne med tilbehør med svampe.

Smagsnoter

Rød frugt
Fad

Fakta

Tannin:
Medium
Stil:
Tør
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Område:
Årgang:
2021
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.