Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Riesling Spätlese 2017

249.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Riesling Spätlese 2017

Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Riesling Spätlese 2017

Serveringsforslag

Aperitif
Friske desserter
Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Krydret mad
Mild ost

Om produktet

En klassisk Spätlese Mosel Riesling: Syren spiller godt op med restsødmen og citrusnoterne. På trods af restsødmen er vinen super livlig og forfriskende, hvilket også understreges af det lave alkoholindhold.

Enkeltvingården Dhroner Hofberger ligger i en sidedal af Mosel og er stadig helt sydvendt. Jorden består af stærkt forvitret grå skifer.

Druerne udvælges ved meget selektiv høst, skånsom vindrueforarbejdning og gæring i Moseltønder danner grundlaget for alle Bishöfliches enkeltmarks-Rieslings. Gæringen varer indtil august / september året efter høsten, der skaber en perfekt harmoni i vinen

Århundreders erfaring inden for vinavl, sammen med en masse manuelt arbejde af mennesker med en følelse af natur, jord, vejr, vin og Riesling, danne rammer for resultatet: førsteklasses vine med kvalitet og stil!

Anbefalinger

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.