4.0
af 1 anmeldelser

Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019

249.00 kr
v/1 stk: 249.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019

4.0
af 1 anmeldelser

Glover Family Wines, Zephyr Chardonnay 2019

Serveringsforslag

Fed fisk
Fjerkræ
Mild ost

Vores vurdering

Wild fermentation Chardonnay fra Marlborough. Cremet og samtidig frisk med super dejlige frugtnuancer i såvel duft som smag. Ben Glover har et fast greb om Chardonnay og denne version måler sig med langt mere bekostelige udgaver.
Hvis I spørger os, er denne Chardonnay ekstrem god value-for-money.

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Cremet og samtidig frisk med super dejlige frugtnuancer i såvel duft som smag. Hvis du godt kan lide den voluminøse smag af eksklusiv Chardonnay, men er fornuftig nok til ikke at kaste unødige sparepenge efter hvidvin, blot fordi de besidder et velkendt navn - så vil du med sikkerhed lade dig begejstre udelt af denne her Zephyr Chardonnay, som er defineret ved sin fine og fyldige smag af både fad og friske frugter, hvor både moden pære, citrusskal og æble dominerer. Drik den ved ca. 14 °C af almindelige hvidvinsglas, til cremede pastaretter med laks eller salat med grillet kylling og avocado.

Winemaker Ben Glover bruger naturgær og fadgæring, og under den efterfølgende fadlagring på store fade får vinen både et spicy røget element fra fadet og cremet tekstur fra gærresterne - og stilmæssigt ligger vi et sted mellem sprød Chablis og cremet amerikansk Chardonnay - med et udtalt fokus på friskhed og intensitet. 

Andre populære produkter

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder: Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer: Chardonnay (fadlagret), albariño, pinot gris og chenin blanc (Sydafrika).

Orange vine

Fed & fyldig
Vine med en blød og cremet mundfølelse og overdådig stil, hvor syren er lav og friskheden sekundær. Fed, cremet, vulgær, tropisk og moden i stilen. Server vinene til fiske- og fjerkræretter med fløde/smørbaserede saucer. Orange vine kommer typisk fra vinområder med meget sol og varme.
Aromaer: Ananas, mango, banan, ferskner, mandariner, gule æbler, citroner, majs, vanilje, kokos, smør og yoghurt.
Vinområder: Californien, Australien, Syditalien og Spanien.
Druer & typer: Chardonnay, malvasia og viognier.