Lilleø, Arwen

Fra 211.65 kr
v/1 stk: 250.00 kr
v/6 stk: 211.65 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

En spændende vin på Riesling, Solaris, Pinot Gris og Sauvignon Blanc. De anvendte druer til vinen varierer fra år til år afhængig af høstudbyttet. Solaris er en moderne krydsning fremavlet i Tyskland og velegnet til dyrkning i køligt og fugtigt klima, da den modner tidlig og er særdeles modstandsdygtig over for svampesygdomme. Solaris er således den vigtigste hvidvinssort i Danmark. Vinene har moderat syre, er frugtige og duftende, og den er her blended med demere international kendte druer Riesling, Pinot Gris og Sauvignon Blanc, der alle trives godt i køligere områder.

Vingården Lilleø er et ambitiøest projekt af en gruppe passionerede mad- og vinentusiater med Claus Meyer, Anders Selmer og René Redzepl i spidsen. Med inspiration og vejledning fra den ikoniske tyske vinmager Martin Steinmann var målet og ambitionen fra starten at skabe den bedste hvidvin i Norden. De første vinmarker blev etableret på øen Lilleø i 2006.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter