4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Sødme Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Syre:
Medium
Årgang:
2017
Lagring:
2;6
Størrelse:
750 ml
Proptype:
Kork
Alkohol %:
13,50
Land:
USA
Serveres ved:
16-18°C
Dyrkning:
Konventionel
Smagsprofil:
Lilla
Sødme:
Tør
Tannin:
Høj

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Om produktet

Med Motto Cabernet Sauvignon får du forførende og intens rødvin med bærduft der bare vælter op af glasset. Træk en flaske Motto Backbone Cabernet Sauvignon op, hæld den på en karaffel mens du starter grillen og hæld det første glas op, mens du venter på, at bøffen skal kysse den sydende varme grillrist. Det er begyndelsen på et godt makkerskab og resten af aftenen skal du bare mæske dig i god vin og mørt kød. Vinen har en blød og delikat duft af modne røde bær. Den har en mørk og koncentreret smag af modne røde blommer, karamel og vilde hindbær der fylder i munden og leder over i en lang eftersmag med afdæmpede tanniner. Drik den af dit bedste rødvinsglas og servér ved 16-18 grader til en grillet bøf og bagte grøntsager.

Andre populære produkter

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.