4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

179.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

4.0
af 1 anmeldelser

Motto, Backbone Cabernet Sauvignon 2017

Krop Fyldig
Tannin Høj
Syre Medium
Stil Tør

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Om produktet

Med Motto Cabernet Sauvignon får du forførende og intens rødvin med bærduft der bare vælter op af glasset. Træk en flaske Motto Backbone Cabernet Sauvignon op, hæld den på en karaffel mens du starter grillen og hæld det første glas op, mens du venter på, at bøffen skal kysse den sydende varme grillrist. Det er begyndelsen på et godt makkerskab og resten af aftenen skal du bare mæske dig i god vin og mørt kød. Vinen har en blød og delikat duft af modne røde bær. Den har en mørk og koncentreret smag af modne røde blommer, karamel og vilde hindbær der fylder i munden og leder over i en lang eftersmag med afdæmpede tanniner. Drik den af dit bedste rødvinsglas og servér ved 16-18 grader til en grillet bøf og bagte grøntsager.

Smagsnoter

Mørk frugt
Andre krydderier
Fad

Fakta

Krop:
Fyldig
Lagring:
2;6
Tannin:
Høj
Stil:
Tør
Syre:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Årgang:
2017
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
13,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
16-18°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mørkt kød

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.