category label Bland 6 - Spar 10%

Quinta d'Amares, Alvarinho 2020

125.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Funklende grøn og frisk i glasset hvor der smyger sig noter af nyslået græs, grønne æbler og friske bøgeblade op af glasset. I munden er vinen slank med høj frugtintensitet og en herlig forfriskende frugtsyre til at skabe liv og glæde. Nyd denne til friske salater, ristede mandler eller skaldyr.

Helt frisk grøn vin fra Vinho Verde regionen i det nordvestlige hjørne af Portugal. Hele regionen er kendt som Minho, der hentyder til området nord for Douro, men syd for Minho der går langs den spanske grænse i nord. Hos Quinta d’Amares har man vinmarker i begge områder. Denne er tappet med Minho som appellation. Der er benyttet den bedste drue i område; Alvarinho. Denne drue er lille med tyk skind og giver vine med stor aromatisk karakter. Vinen gæres og lagres i neutrale fade for at bevare mest mulig druekarakter. Alkohol; 13,5%, syre 5,5 gr./liter, sukker 5,5 gr/ltr, ph 3,3

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter