Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2021

Spar 40%
Ved 6 stk. 65.00 kr.
Ved 1 stk. 109.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2021

Terra Linda, Viura Chardonnay - La Mancha 2021

Om produktet

På en blanding af klassisk Chardonnay og den populære spanske hvidvinsdrue Viura - laves denne gyldne vin, med en overraskende frisk kant. 

Navnet Terra Linda betyder ‘smuk jord’ og er det er netop der tankerne ledes hen, når den fyldige hvidvin rammer munden - til den varme spanske jord hvorfra vinstokkene står frodige og ranke. 

Terra Lina ligger gylden i glasset og giver elegante grønne reflekser, mens duften vidner om en elegant vin med medium fylde og en blød fornemmelse i munden. 

Smagen er rund og harmonisk med noter af fersken og ananas, der afsluttes med lidt fad. Hvor Chardonnay giver vinen fylde og cremethed - bidrager Viura med en frisk kant af lime, grapefrugt og hyldeblomst. 

Nyd den til frisk pasta med laks eller kylling - eller bare hvis du trænger til en godt glas på terrassen.

Serveringsforslag

Aperitif
Fed fisk
Fjerkræ
Mild ost
Pasta & Pizza

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).