Mt. Difficulty Wines

Mt. Difficulty Wines

Mt. Difficulty er en ung vingård i det nu meget berømte Central Otago vinområde (indlands klima og i et tørt bjergområde, uden meget nedbør). Vingården er fra 1992 med de ældste vinstokke fra 1993. Første frigivet produktion var fra høsten 1998 og har 4 vinmarker i Bannockburn dalen som ligger lige syd for Cromwell på vej mod Queenstown gammelt guldgraver område fra 1880’erne). I dalen med de høje bjerge som giver en god beskyttelse er vinmarkerne nordvendte eller placeret i bund af dalen.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk

Mt. Difficulty Wines

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Mt. Difficulty, Roaring Meg, Sauvignon Blanc 2013
  Mt. Difficulty, Roaring Meg, Sauvignon Blanc 2013

  Det kølige klima i Central Otago har vist sig som perfekt for Sauvignon Blanc, når man søger stringente vine med fokus på kølighed og elegance. Gæring ved lav temperatur med fokus på at bevare frugtens intensitet i en tør stil. Lækker aroma med nuancer af stikkelsbær, frisk hø og hvide blomster. Smagen er frisk og en sprød frugtsyre gør vinen herlig saftig - og man har hele tiden lyst til en tår mere.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  151,00 kr
 2. Mt. Difficulty, Roaring Meg, Pinot Gris 2013
  Mt. Difficulty, Roaring Meg, Pinot Gris 2013

  100% Pinot Gris fra Cromwell i Central Otago. Høstet den sidste uge i April. Gæring kontrolleret ved lav temperatur for at bevare en smule restsukker i vinen på behagelige 13 gram pr. liter. Dette er med til at give vinen sin flotte tyngde og struktur. Herlig blomsterrig duft kombineret med nuancer af passionsfrugt, citrusskal og hyldeblomst. I smagen er frugten blød og cremet med en saftig eftersmag hvor Pinot Gris druens naturlige delikate frugtsødme giver vinen en meget charmerende karakter.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  151,00 kr
 3. Mt. Difficulty, Roaring Meg, Sauvignon Blanc 2014
  Mt. Difficulty, Roaring Meg, Sauvignon Blanc 2014

  Det kølige klima i Central Otago har vist sig som perfekt for Sauvignon Blanc, når man søger stringente vine med fokus på kølighed og elegance. Gæring ved lav temperatur med fokus på at bevare frugtens intensitet i en tør stil. Lækker aroma med nuancer af stikkelsbær, frisk hø og hvide blomster. Smagen er frisk og en sprød frugtsyre gør vinen herlig saftig - og man har hele tiden lyst til en tår mere. Står menuen på grønne salater, fisk og skaldyr eller lyst fjerkræ, så er dette et fornemt og oplagt match. Vi anbefaler at nyde vinen i sin ungdom ved ca. 7-9 grader.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  169,00 kr

Mt. Difficulty Wines

3 varer

pr. side