4.0
af 4 anmeldelser

Chateau Gourran Cuvee Origine 2019

109.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 4 anmeldelser

Chateau Gourran Cuvee Origine 2019

4.0
af 4 anmeldelser

Chateau Gourran Cuvee Origine 2019

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød

Anmeldelser

4.0 af 4 anmeldelser

Om produktet

Klassisk Bourdeaux-rødvin, hvor mørke bær, blyantspids og grøn peber smelter sammen til en helstøbt hverdagsrødvin. Det er slank og struktureret rødvin, hvor syre og tannin spiller sammen med solbærfrugten til en saftig mundfuld, som passer perfekt til det lidt rustikke franske hverdagskøkken. Vinen er udelukkende lagret på ståltanke, så det er den rene intense frugtsmag der bærer vinen, og man fornemme tydeligt den klassiske druekarakter fra Bordeaux store druer. 

Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens breder, og både Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot har sin plads i de klassiske blends. Vinene laves af det danske ægtepar  Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007. 

Andre populære produkter

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc og tempranillo.