Corte Allodola Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2023

Spar 39%
Ved 6 stk. 79.00 kr.
Ved 1 stk. 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Corte Allodola Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2023

Corte Allodola Pinot Grigio Delle Venezie DOC 2023

Vores vurdering

Fra Dal Forno til Corte Allodola. Efter at have arbejdet som konsulterende winemaker i flere år, bla. hos Dal Forno, slog Flavio Prá sig i 2000 ned og grundlagde hans eget, Corte Allodola.

Om produktet

Træd ind i den maleriske verden af italiensk elegance og charme med Pinot Grigio delle Venezie DOC Corte Allodola. En invitation til en sanselig rejse gennem Venetos bakkede landskaber og gamle arkitektur.

Hver dråbe af denne vin bærer med sig historien om Berici-bjergene i Vicenza, hvor Pinot Grigio-druerne modnes i solskinnet og vinden fra Adriaterhavet. Druerne håndplukkes omhyggeligt i september og oktober, og hvert trin i vinifikationsprocessen udføres med kærlighed og tradition.

Vinen, der er gæret og modnet i rustfrit stål, udstråler en subtil elegance og friskhed, der er karakteristisk for regionen. Med noter af saftige pærer, sprøde æbler og en antydning af blomster, danser denne Pinot Grigio let på ganen og fremkalder billeder af en udendørs italiensk frokost i skyggen af gamle egetræer.

Server denne vin afkølet til en let italiensk salat, skaldyr eller frisk pasta, og lad dig forføre af dens forførende smag. Pinot Grigio delle Venezie DOC Corte Allodola er ikke bare en vin - det er et glimt af den italienske drøm.

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).