5.0
af 2 anmeldelser

Stepp, Riesling Mineralstein 2022

Spar 40.00 kr. Udløber: 2/29/2024
89.00 kr.
Før 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 2 anmeldelser

Stepp, Riesling Mineralstein 2022

5.0
af 2 anmeldelser

Stepp, Riesling Mineralstein 2022

Krop Medium
Syre Høj
Sødme Offdry

Smagsnoter

Citrus frugt
Tropisk frugt

Smagsnoter

Citrus frugt
Tropisk frugt

Fakta

Sødme:
Offdry
Syre:
Høj
Krop:
Medium
Smagsprofil:
Land:
Tyskland
Område:
Årgang:
2022
Dyrkning:
Konventionel
Størrelse:
750 ml
Alkohol %:
11,00
Proptype:
Skruelåg
Serveres til:
Lys fisk

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk

Vores vurdering

Det er klassisk tysk Riesling. Masser af frisk citrus og grønne æbler i duften og en frisk og intens smag, som har noget moden frugtsødme til at balancere vinen, og som har nogle næsten tropiske noter, som dog aldrig kammer over - en ren fornøjelse at drikke. Perfekt til de tidlige forårsdage og lange sommeraftener om grillen.

Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til lette fiske- og skaldyrsretter eller i solskin i haven.

Gerd Stepp er en fortagsom mand - før han gik ind som fuldtidsvinmager i sit elskede Pfalz, var han i en del år hovedindkøber for vin i den engelske supermarkedskæde Marks & Spencer. Han leverer fortsat vin til kæden - og indtil vi kan få Gerds egen Riesling igen, har vi fået lov at få en portion af denne vin på lager.

Anmeldelser

5.0 af 2 anmeldelser

Om produktet

Det er klassisk tysk Riesling. Masser af frisk citrus og grønne æbler i duften og en frisk smag, som har noget moden frugt til at balancere vinen - bakket op lidt tropiske noter, som dog aldrig kammer over - en ren fornøjelse at drikke. Perfekt til de tidlige forårsdage og lange sommeraftener om grillen. Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til lette fiske- og skaldyrsretter eller i solskin i haven.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.