Weingüter Wegeler - Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken 2017

299.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Weingüter Wegeler - Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken 2017

category label Bland 6 - Spar 10%

Weingüter Wegeler - Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken 2017

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Lys fisk
Kraftig ost
Mild ost

Om produktet

Yderst intens og meget velbalanceret hvidvin, der viser det bedste fra Rheingau regionen. Herlige duftnoter af stenfrugt som fersken og lidt tropisk frugt. En vin, der har god mundfylde, men alligevel en fantastisk friskhed fra syren. Noter af moden tropisk frugt og blomster suppleres fint med fin mineralitet. En vin, der passer til grillet fisk, eller intense modne oste.

Dette er som et modsvar, eller kopi, af de store slotte i fx Bordeaux. Denne vin er sammensat af druer fra op til 15 forskellige top vinmarker i Rheingau, onkring Oesticher by. Hver enkel årgang er en optimal kombination for at Wegeler kan vise det bedste i den pågældende årgang. Vinen har været fremstillet siden 1983 og er absolut Wegeler familiens stolthed. Vinen er et resultat af senthøstede, meget modne druer fra familiens bedste marker. Der foretages en naturlig langsom gæringen og vinen lagres efterfølgende i lang tid sammen med det naturlige bundfald på gamle træfade.

Andre populære produkter

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.