4.2
af 6 anmeldelser

Bourg Lachamps, Ardeche Pinot Noir 2022

Spar op til 50%
Ved 6 stk. 75.00 kr.
Ved 1 stk. 149.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.2
af 6 anmeldelser

Bourg Lachamps, Ardeche Pinot Noir 2022

4.2
af 6 anmeldelser

Bourg Lachamps, Ardeche Pinot Noir 2022

Vores vurdering

Bourg Lachamps er charmerende og indlevende, som kun fransk Pinot Noir kan være det. Og i den her kvalitet skal naboerne mod Bourgogne i nord virkelig oppe sig hvis du skal følge med - for her får du både velsmag og elegance i glasset i en fænomenal, ren stil.

Om produktet

Bourg Lachamps Pinot Noir kommer primært fra marker omkring Alba La Romaine, hvor granitjorden har en høj del af kalksten, hvor - som i Bourgogne - Pinot Noir trives allerbedst. De sydvendte vinmarker får masser af sydfransk sol her i Ardèche, så druerne når perfekt modenhed, hvor relativt kølige nætter er med til at holde balancen.

Udbyttet er holdt lavt på under 45 hl/ha, hvilket bidrager til vinens umiddelbare charme: det er vin, der virkelig smager af Pinot Noir, hvor en relativt lang maceration trækker masser af smag i vinen. Den rene vin er domineret af røde frugter og bær med en lille undertone af søde krydderier. Serveret ved 15°C får du et herligt glas vin, som til fulde slukker Pinot-tørsten og giver lyst til et glas mere sammen med en tallerken med lokale, sydfranske specialiteter. 

Serveringsforslag

Fjerkræ
Vegetarretter
Lyst kød
Mild ost
Tapas

Anmeldelser

4.2 af 6 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.