Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Red Wine 2019

379.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Red Wine 2019

Point
91
Wine Spectator
Point
91
Wine Enthusiast

Duckhorn, Decoy Ltd Napa Valley Red Wine 2019

Vores vurdering

Denne overdådige og luksuriøse Red Blend fra Duckhorn byder på lokkende aromaer af cassis, sort hindbær, kirsebær og muskatnød, samt franske eg-inspirerede hints af nelliker og allehånde. På ganen er den robust og fyldig med rige, silkebløde tanniner, der indrammer den frodige brombær og søde Rainier kirsebærsmag, mens den med en dybere, mørk og lækker finish.

91 Point Wine Spectator (Årgang 2019)

91 Point Wine Enthusiast (Årgang 2019)

Om produktet

Dan og Margret Duckhorn er power-parret bag Duckhorn Vineyards, som bl.a. står bag den tidligere præsident Obamas yndlingsvin, Tree Palms Merlot, med 100 point af Parker. Duckhorn Vineyards er i besiddelse af en stor portefølje af marker i Napa, som hver især leverer top-klasse druer. Deres Decoy er en serie af vine som leverer outstanding vin til overskuelige priser og denne Decoy Red Blend Limited er et fremragende eksempel på det enormt høje niveau Duckhorn lægger for dagen.

Fremstillet ved hjælp af druer fra nogle af de mest anerkendte Napa Valley-vinmarker, inklusive Duckhorns egne 'estate-ejendomme' er denne dristige og luksuriøse vin en del af højborgen i Decoy serien generelt.

Decoy Limited Red Blend er baseret på et blend af Merlot og Zinfandel som bidrager med stor fylde og modne røde bær på paletten, mens kombinationen af Cabernet Sauvignon og Tempranillo sørger for vinens struktur og kompleksitet. Vinen tilbringer 14 måneder på fade, hvoraf 40% er nye, og derfor pakker vinen ind i velintegrerede fadtoner som vanilje og kokos

Serveringsforslag

Bøf på grillen
Fjerkræ på grillen
Lyst kød
Mørkt kød

Anbefalinger

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Grenache, Primitivo/Zinfandel, Negroamaro, Carmenere og Malbec.