Marabelle, Pecorino Terre di Chieti 2022

Spar 12%
Ved 6 stk. 119.00 kr.
Ved 1 stk. 135.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Marabelle, Pecorino Terre di Chieti 2022

category label Øko

Marabelle, Pecorino Terre di Chieti 2022

Om produktet

Pecorino er andet og mere end "bare" ost. Det fik man endelig øjnene op for i 90'erne, hvor den næsten glemte, traditionsbærende østitalienske drue fortjent kæmpede sig tilbage på landkortet, og gudskelov for det: Fabulas' økologiske og biodynamiske version kan nemlig det hele: Fra det indsmigrende, aromatisk sødmefulde til det syrefriske mineralske. Her får du virkelig noget for pengene!

I næsen frister Marabelle med modne gule æbler, saftig ferskner, let bitre urter, citrtusskal og blomsterhonning. Indtrykkene forstærkes på tungen - initialt rundt og sødligt, sidenhen også syrefriskt med en let ruskende kant og struktur. Vinen har en mediumfyldig krop, og selvom eftersmagen ikke er potent, er den alligevel længe om at slippe de sidste spor af frugt.

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Skaldyr

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.