4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Fleurie, Moulin a Vent 2022

169.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Fleurie, Moulin a Vent 2022

4.0
af 1 anmeldelser

Cave de Fleurie, Moulin a Vent 2022

Krop Let
Tannin Lav
Syre Medium
Stil Frugtig

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Vores vurdering

Moulin-a-Vent er nabo-kommune til Fleurie, og herfra kommer vine, som er lidt kraftigere og fyldige end fra selve Fleurie; lidt krydret og med god fylde - men det er stadig velduftende og intens gamay-vin.

Server vinen ved cirka 16°C i store rødvinsglas. Drik vinen til et udvalg af gode specialiteter, særligt letkrydrede pølser, skinke og patéer.

Når foråret og sommeren står for døren, så er det på tide at pakke de tunge, voldsomme rødvine væk og i stedet gå efter noget lidt mere let og elegant - men med Moulin a Vent får du stadig lidt mere dybde sammen med det elegante touch.

Lagrer på en blanding af ståltank og cementkar, så der ikke er noget fadpræg der forstyrrer druens lette og elegante udtryk. Har potentiale til 4-5 års udvikling i flasken.

Om produktet

Moulin-a-Vent er nabo-kommune til Fleurie, og herfra kommer vine, som er lidt kraftigere og fyldige end fra selve Fleurie; lidt krydret og med god fylde - men det er stadig velduftende og intens gamay-vin. Lagrer på en blanding af ståltank og cementkar, så der ikke er noget fadpræg der forstyrrer druens lette og elegante udtryk. Har potentiale til 4-5 års udvikling i flasken. Server vinen ved cirka 16°C i store rødvinsglas. Drik vinen til et udvalg af gode specialiteter, særligt letkrydrede pølser, skinke og patéer.

Smagsnoter

Rød frugt
Blomstret
Andre krydderier

Fakta

Tannin:
Lav
Stil:
Frugtig
Syre:
Medium
Krop:
Let
Smagsprofil:
Område:
Underområde:
Moulin-à-Vent
Årgang:
2022
Størrelse:
750 ml
Dyrkning:
Konventionel
Alkohol %:
13,50
Proptype:
Kork
Serveres ved:
15-17°C

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Anmeldelser

4.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.