Domaine Antonin Guyon, Aloxe Cortin 1. Cru Fourniéres 2016

519.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Antonin Guyon, Aloxe Cortin 1. Cru Fourniéres 2016

Domaine Antonin Guyon, Aloxe Cortin 1. Cru Fourniéres 2016

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Om produktet

Ren og dyb i farven med en åben og charmerende duftprofil. Lidt urter i næsen, sammen med små fine bær fra skovens kanter. Fadet fornemmest ganske lidt i næsen, men er flot integreret i smagen, hvor frugten dominerer. En typisk Aloxe Corton med god kant og dybde i eftersmagen.

Les Fournieres marken er klassificeret som 1’er Cru og er beliggende lige ved landsbyen Aloxe i 240 meters højde. Guyon ejer en stor parcel på 1.35 hektar på denne mark med ren Pinot Noir vinstokke plantet. Druerne høstes i hånden og vinen gæres i store åbne træfade over 20 dage. Vinen lagres i 18 måneder på fad inden aftapning, heraf 33 % nye fade.

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.