Domaine Courbet, Côtes du Jura Savagnin 2019

Spar op til 48.90 kr.
Ved 6 stk. 277.10 kr.
Ved 1 stk. 326.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Courbet, Côtes du Jura Savagnin 2019

Domaine Courbet, Côtes du Jura Savagnin 2019

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ

Om produktet

En vin der skiller sig ud uden at dens drinkability sættes over styr. Den er selvfølgelig nemmest at gå til hvis man er bekendt med og holder af Fino Sherry og vinene fra Château-Chalon appellationen, men da den er mindre salt og mindre insisterende end dem begge har den sin egen ret. Meget aromatisk i et krydret udtryk, som er smeltet sammen af mandler, hasselnødder og både bitre og syrlige citrus noter. En spændstig og overbevisende introduktion til Jura distriktets særlige gave til den del af alverdens vinelskere, som ikke udelukkende samler på mainstream.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.