5.0
af 1 anmeldelser

Entré Vinyes, Oniric Brisat 2022

159.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
5.0
af 1 anmeldelser

Entré Vinyes, Oniric Brisat 2022

5.0
af 1 anmeldelser

Entré Vinyes, Oniric Brisat 2022

Om produktet

Onìric Brisat er en frugtig og aromatisk sag, som orangevin fra Pénedes oftest er det, når det er fremstillet på den lokale drue kaldet Xarel-lo. Entré Vinyes styres med hård og sikker hånd af Maria Barrena, som formår at udtrykke terroir og personlighed i hendes vine, på absolut smukkeste facon.

Forvent en orangevin med kort macerationstid, hvilket bidrager til en mere “læskende” og frisk orangevin. Men tag ikke fejl; dybden, kompleksiteten og frugten ligger på lur, og samler det hele i en skøn forening af letdrikkelig orangevin.

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Anmeldelser

5.0 af 1 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.