4.5
af 2 anmeldelser

La Javeline Touraine Sauvignon Blanc 2022

Spar 31%
Ved 6 stk. 89.00 kr.
Ved 1 stk. 129.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.5
af 2 anmeldelser

La Javeline Touraine Sauvignon Blanc 2022

4.5
af 2 anmeldelser

La Javeline Touraine Sauvignon Blanc 2022

Vores vurdering

La Javeline Touraine Sauvignon Blanc fremstår enormt aromatisk og vælter op af glasset med aromaer af hyldeblomst, solbærbusk, grøn peber og urter. Det er ekspressiv Sauvignon Blanc i den friske og mineralske stil. 

Om produktet

Loire dalen er kendt for sine mineralske, knitrende friske og aromatiske hvidvine på Sauvignon Blanc druen. Sancerre og Pouilly Fume er de mest eftertragtede, men tag ikke fejl, der produceres fantastisk Sauvignon Blanc i andre mindre kendte egne af Loire dalen. Et af de steder er i Touraine. På de flintede skråninger i Touraine fremelskes der således nogle af de absolut bedste Sauvignon Blanc vine i Europa, og tages priserne med i betragtning er de uden sidestykke. 

Serveringsforslag

Lys fisk

Anmeldelser

4.5 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.