Michael Andres Riesling Buntsandstein Trocken 2022

179.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Michael Andres Riesling Buntsandstein Trocken 2022

category label Øko

Michael Andres Riesling Buntsandstein Trocken 2022

Vores vurdering

Klassisk sprød Pfalz-riesling, som kombinerer frisk citrussyre og tropisk frugt i duften. Det er saftig og letdrikkelig hvidvin som har friskhed og masser af noter af citronskal og sprøde æbler.

Om produktet

Vinen står knivkskarpt og den tørre stil er mundvandsdrivende frisk. Det er vin, som er lige til at gå til, og som har alle de facetter som har gjort Riesling elsket. Michael Andres er garant for vine, som er krystalklare i både duft og smag og som har fokus på det rene mineralske udtryk, hvor man allerede her i ‘entry level’ virkelig får en vin, som er fokuseret og præcis.

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.