Benjamin Leroux, Chassagne Montrachet 2020

595.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Benjamin Leroux, Chassagne Montrachet 2020

Benjamin Leroux, Chassagne Montrachet 2020

Vores vurdering

Vinen udfolder sig med en strålende lysgul farve og indbydende aromaer af modne citrusfrugter, æbler og delikate noter af ristede nødder og smør. På ganen fremstår den fyldig og elegant med en perfekt balance mellem frugtens sødme, friskhed og en diskret mineralsk undertone. Eftersmagen er lang og behagelig, hvilket efterlader et mindeværdigt indtryk af denne sublime Chassagne Montrachet.

Om produktet

Benjamin Leroux Chassagne Montrachet er en oplagt ledsager til gastronomiske oplevelser såsom fiskeretter, skaldyr, hvidt kød og milde oste. Server den ved en temperatur på ca. 10-12°C for at fremhæve alle dens nuancer og kompleksitet. Denne vin er et perfekt valg for enhver, der søger en sofistikeret og smagsfuld oplevelse fra en af Bourgognes mest prestigefyldte appellationer.

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Skaldyr

Anbefalinger

Gule vine

Cremet & rank
Vine med en cremet mundfølelse og frisk bagvedliggende syre. Et aromabillede, der domineres af modne gyldne frugter og indslag fra fadlagring. Ofte vine i den høje kvalitetsklasse. Vinene serveres til cremede retter med fisk eller fjerkræ. Gule vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Gule æbler, ananas, mango, modne ferskner, citronskal, æblekage, appelsiner, smør, yoghurt, nødder, brioche og vanilje.
Vinområder Bourgogne, Champagne, Oregon, New Zealand, Sydafrika, Washington og Norditalien.
Druer & typer Chardonnay (fadlagret), Albariño, Pinot gris og Chenin blanc (Sydafrika).