Domaine Gueguen, Bourgogne Pinot Noir La Vigne d'Emile 2022

Spar 27%
Ved 6 stk. 159.00 kr.
Ved 1 stk. 219.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Domaine Gueguen, Bourgogne Pinot Noir La Vigne d'Emile 2022

Domaine Gueguen, Bourgogne Pinot Noir La Vigne d'Emile 2022

Vores vurdering

Krydret, men let og elegant, Gueguens Pinot Noir oser af franske fornemmelser - men stilen er tilgængelig og frisk. Ikke for meget fad, men masser af moden frugt i både næse og mund.

Om produktet

Flotte granat-/kirsebærrøde nuancer skinner i glasset.  Duften er frugtagtig og overdådig, med fyldige røde frugter og krydderier. I munden er vinen koncentreret med noter af kirsebær og jordbær, veltilstedeværende tanniner med struktur, antydning af krydderier. Flot vin til lette retter som Oksecarpaccio eller persilleskinke.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Fjerkræ på grillen
Hygge- & terrassevin
Lyst kød

Anbefalinger

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer Pinot noir, Barbera, Grenache, Valpolicella og Sangiovese.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.