Michael Andres Spätburgunder trocken 2021

259.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Michael Andres Spätburgunder trocken 2021

category label Øko

Michael Andres Spätburgunder trocken 2021

Serveringsforslag

Fisk på grillen
Fed fisk
Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost
Stegeretter
Svinekød

Vores vurdering

Ren Spätburgunder fra Michael Andres - Iiglasset står vinen elegant med en fin granatrød farve, der i kanten har mørke rubinrøde nuancer. Man kan ikke andet end overgive sig, og synke ned i denne guddommelige og kølige Pinot Noir-duft af kirsebær, hindbær, skovjordbær, blåbær og solbær. Hvor er det elegant! En underliggende fadnote blander sig med komplekse strejf af kakao, skovbund og læder.

Om produktet

Michael Andres Spätburgunder “N“ 2019 er fremstillet på 100 % Spätburgunder (Pinot Noir). 90 % af druerne kommer fra ”Erste lage”-marken, Reiterpfad. De resterende 10 % i vinen høstes fra en lille parcel på nabomarken Ruppertsberg Nussbien. Michael Andres praktiserer en stil med så lidt indblanding i vinfremstillingen som muligt. Derfor lader han druemosten spontangærer i 14 dage med naturlige gærstammer. Derefter modner vinen i 15 måneder på 5-700 liters Tonneaux-fade. Der anvendes minimal svovling ved aftapning, der gennemføres uden filtrering. 

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.