Paul Kubler, Gewurztraminer K 2018

Spar op til 50.00 kr.
Ved 3 stk. 149.00 kr.
Ved 1 stk. 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Paul Kubler, Gewurztraminer K 2018

Paul Kubler, Gewurztraminer K 2018

Serveringsforslag

Fed fisk
Lys fisk
Fjerkræ
Krydret mad

Om produktet

Gewurtztraminer findes sjældent med større fylde, kompleksitet og elegance end på Kublers marker i det sydlige Alsace. Hvor de solrige og lange, lyse sommerdage her i det nordøstlige Frankrig resulterer i fylde, kompleksitet og modenhed, vedholdes syren og finessen af lokalområdets kølende vind og generelt kølige nætter - perfekte forhold for netop denne drue.

Alle druerne til denne vin er håndplukkede og koldgærede. Det efterfølgende års tid har vinen så tilbragt i store gamle træfade (foudres), der bidrager med lidt ekstra fylde, uden dermed at overskygge vinens oprindelige karakteristika

2016-versionen af Kublers 'K' Gewurz byder således på en kompakt aroma af roser samt eksotisk frugt i form af litchi, melon, fersken og mango. Smagen er rig, fyldig, frugtig og ikke mindst krydret i en fin balance mellem sødt, salt og den beskedne, men dog langlivede, friske syre.

Denne vin er velegnet til aperitif og er desuden en af de få vine, der rigtig kan matche det sydøstasiatiske eller sågar det mexicanske køkken, hvor syrlighed, sødme og stærke krydderier ofte går hånd i hånd. Vi anbefaler servering ved 8-10

Anbefalinger

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder Hele verden.
Druer & typer Gewurztraminer, Riesling og Muscat.