Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet Rouge 2021

369.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet Rouge 2021

Sylvain Morey, Chassagne-Montrachet Rouge 2021

Om produktet

Super ren og frisk rød Chassagne. Duften springer op ad glasset med små skovjordbær, rabarber og frisk basilikum. Smagen er slank og præcis med en imponerende friskhed. Vinen holder sig på sporet med små fine røde frugter, helt ren og elegant eftersmag.

Denne røde Chassagne er fremstillet på pinot noir, som Sylvain høster fra sine egne marker i kommunen. Druerne høstes i hånden og sorteres ved ankomsten til vineriet igen. Der gæres ved kontrolleret temperatur for at bevare friskhed og frugt i vinen. Efter gæring lagres vinen i godt et år på egetræsfade af 350 liter. Hele tiden er målet at bevare friskhed og renhed i vinen, ved ikke at påvirke vinen for meget i kælderen.

Serveringsforslag

Fjerkræ
Lyst kød
Mild ost

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.