4.0
af 2 anmeldelser

Cafaggio Villa Cafaggio Chianti Classico 2020

Spar op til 35%
Ved 6 stk. 129.00 kr.
Ved 1 stk. 199.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.0
af 2 anmeldelser

Cafaggio Villa Cafaggio Chianti Classico 2020

category label Øko
4.0
af 2 anmeldelser

Cafaggio Villa Cafaggio Chianti Classico 2020

Vores vurdering

Villa Cafaggio Chianti Classico er en ultra klassisk Chianti lavet på 100% Sangiovese fra hjertet af Chianti Classico i byen Panzano.

Om produktet

Villa Cafaggio Chianti Classico er en ultra klassisk Chianti lavet på 100% Sangiovese fra hjertet af Chianti Classico i byen Panzano. Efter en forsigtig og streng selektering af druerne gennemgår de en forsigtig vinificering for at bevare så meget Sangiovese karakter som overhovedet muligt, lagres vinen i 12 måneder på fad.

Villa Cafaggio Chianti Classico har sangioveses kendetegnene let urtede karakter, fint kornede næsten støvede tanniner samt masser af moden rød frugt, søde krydderier og den forfriskende syre som vi alle elsker Sangiovese for, som altid giver lyst til en tår mere og iøvrigt gør vinen til en af de bedste og mest alsidige mad vine.

Serveringsforslag

Lyst kød
Pasta & Pizza

Anmeldelser

4.0 af 2 anmeldelser

Anbefalinger

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer Pinot noir, Nebbiolo, Sangiovese, Tempranillo og Nerello mascalese.