Domaine René Bouvier, Bourgogne Rouge Montre-Cul 2019

289.00 kr
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Montre-Cul holder to rekorder - det er både den nordligste vinmark i Cote d"Or, som sammen med 2 andre ligger blandt de yderste villakvarterer i Dijon - helt oppe nord for Marsannay. Og så er det marken med nok det mærkeligste navn - Montre-Cul betyder direkte oversat "Se Røv" - formodentlig fordi vinmarken ligger på en stejl skråning, hvor man under høsten havde direkte udsigt til bagdelen af dem der plukkede i rækkerne over. Hvis det ikke afskrækker - og det bør det ikke - så får du ekspressiv og elegant rødvin med godt med struktur og mørkerød frugt, hvor Berhard Bouvier bruger ca. 50% hele klaser, som giver noget karakter til vinen sammen med 12 måneders fadlagring. Det er ungdommelig Pinot Noir, som er sjovest i sin ungdom - men familien Bouvier har smagt 10-20 år gamle vine fra deres plot, som stadig har liv og karakter.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter