Pascal Prunier-Bonheur, Beaune Rouge, Les Bons Feuvres 2020

389.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Beaune er et kludetæppe af små navngivne marker - både de kendte 1.er Cru og mindre kendte Lieu-Dits på Village-niveau. Sådan én er Bons Feuvres i den sydlige ende af Beaune, hvor Pascal Prunier laver en rødvin med fængslende aromaer af modne, røde bær og en meget velbalanceres smag der kombinerer frugt, syre og tannin. Det er den saftige udgave af Bourgogne du får her - glasset nærmest flyder over med røde bær, som under sig har et lille snert af fad, som får det hele til at hænge sammen. Det er rustik, vellavt Pinot Noir, som sådan noget altid har smagt. Ingen svinkeærinder - bare velsmag. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til en stegt andebryst med svampe.

Røde vine

Kompleks & elegant
Vine som er komplekse, elegante og sofistikerede. Deres elegance og kompleksitet er opnået enten på grund af alder eller kvalitet. Vinene er oftest af høj kvalitet og har fået den ypperste behandling hos producenten. Server til retter med vildt og svampe. Røde vine kommer fra nogle af verdens mest kendte vinområder, hvor jordbund, tradition og håndværk går op i en højere enhed.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, svampe,skovbund, kostald, tjære,tobak, tørrede frugter, vanilje og kokos.
Vinområder: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien og Oregon.
Druer & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo og nerello mascalese.

Andre populære produkter