Comenge Verdejo 2022

Spar op til 70.00 kr.
Ved 6 stk. 69.95 kr.
Ved 1 stk. 139.95 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Comenge Verdejo 2022

category label Øko

Comenge Verdejo 2022

Serveringsforslag

Aperitif
Lys fisk
Skaldyr

Om produktet

Med druer fra nabodistriktet Rueda laver Ribera-producenten Comenge en frisk og livlig Verdejo, hvor finesse og friskhed går hånd i hånd. Det er den perfekte antitese til Riberas fylde og power - her er det de fine, friske toner og saftige elementer der dominerer. De 80 år gamle vinstokke leverer druer med masser af koncentration, og med 6 måneders lagring på gærresterne får vinen et elegant, cremet udtryk, som klæder Verdejo-druen flot. Her er både citrus, græs og ferskner i duften med elementer af lidt urter som dild og laurbær, som gør den velegnet til mad. 

Anbefalinger

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer Riesling, Sauvignon blanc, Albariño, Pinot grigio, Pinot blanc, Sylvaner, Grüner veltliner, Chenin blanc (loire) og Torrontes.